24ος Γύρος Αττικής 10/6/2017

/ Αρχική / Νέα & Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24ου ΓΥΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Το Σάββατο 10 Ιουνίου διεξήχθη για 24η συνεχόμενη χρονιά o «Γύρος Αττικής», ένα από τα παραδοσιακότερα ράλλυ του ΣΙΣΑ που προσμετρά στο πρωτάθλημα της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ.

 

Στις 15:00 πήραν εκκίνηση με διάθεση καλοκαιρινή 70 πληρώματα από το Ακρογυάλι της Νέας Περάμου για την απαιτητική διαδρομή των 150 περίπου χιλιομέτρων που διερχλοταν από παραθαλάσσιες & ορεινές τοποθεσίες της Ανατολικής Αττικής. Για αυτούς που επιθυμούσαν πιο χαλαρούς ρυθμούς με λιγότερες ειδικές διαδρομές, υπήρχε και η νεοσύστατη κατηγορία «Trophy Tour».

 

Τα πληρώματα, αφού πρώτα εκτέλεσαν την αγαπημένη για πολλούς ειδική διαδρομή του Αγ. Ιωάννη, κατευθύνθηκαν προς την παραλία της Ψάθας όπου και παρέμειναν στο Café «Il Desto» για ανασυγκρότηση. Στις 17:30 επανεκκίνησαν για το 2ο σκέλος και ακολούθησαν οι απαιτητικές ειδικές διαδρομές Ψάθα, Πάνακτος και Μελετάκι. Τελικά στο φιλόξενο εξοχικό κέντρο «Riviera» τερμάτισαν 64 πληρώματα, όπου με τη συνοδεία γευστικών εδεσμάτων, ακολούθησε η έκδοση των αποτελεσμάτων και η απονομή των επάθλων.

 

Ακριβέστεροι όλων με 1 μόνο ΒΠ υπήρξαν οι  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΣ με PORSCHE 944. Δεύτεροι τερμάτισαν οι ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗΣ με MORRIS MINI. Την τριάδα της γενικής ολοκλήρωσαν οι ΧΑΡΗΣ ΛΑΜΑΡΗΣ - ΚΟΤΖΙΑΣ ΑΛΕΚΟΣ με BRITISH LEYLAND MINI. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των επί μέρους κατηγοριών στον σύνδεσμο http://www.sisa.gr/events/1484610310/1494261343

 

Ο ΣΙΣΑ ευχαριστεί θερμά τα μέλη & τους φίλους του που τον στηρίζουν σε κάθε εκδήλωση, τις λέσχες που συμμετείχαν, τους χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή της εκδήλωσης, καθώς και τους ακούραστους κριτές-χρονομέτρες που συντέλεσαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

 

Καλό καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού στο επετειακό 20ο 24 Ωρες Ελλάδα!

/ Αρχική / Νέα & Ανακοινώσεις

© 2017, sisa.gr
FNGNET Logo