18ο "24 Ώρες Ελλάδα"& έπαθλο 12 "'Ωρες Ελλάδα"

/ Αρχική / Νέα & Ανακοινώσεις

 24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ PROMOTIONAL VIDEO
κάντε κλικ στο σύνδεσμο για προβολήΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο3

Φετινός στόχος 18ου «24 Ώρες Ελλάδα» Endurance Regularity Rally είναι  να κινηθούν οι συμμετέχοντες από το πρώτο λεπτό  με ρυθμούς ΣΙΣΑ και για αυτό θεσπίστηκε μία «Super Ειδική» κατά την πανηγυρική εκκίνηση του στο λιμάνι της Κορίνθου με την συνεργασία της Start Line, του Rally Rent Auto Roustemis και την υποστήριξη του Δήμου Κορινθίων. Στο συγκεκριμένο χώρο θα έχει διαμορφωθεί κατάλληλη χάραξη ώστε τα πληρώματα να έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν και να προσφέρουν θέαμα χωρίς  χρονομέτρηση και χωρίς την πίεση της επίδοσης. Έτσι θα ξεκινήσουν να μετρούν αντίστροφα τις 24 ώρες μέχρι τον τερματισμό.

Η διαδρομή φέτος είναι συγκλονιστική με δρόμους στους οποίους η άσφαλτος είναι καλής ποιότητας, με μειωμένη κυκλοφορία, ώστε να προσφέρουν απόλαυση με ασφάλεια, χωρίς να έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα διάσημα ράλλυ του εξωτερικού. Οι πολλές ειδικές δοκιμασίες ακριβείας θα εξασφαλίσουν πολλές εναλλαγές στην κατάταξη η οποία μετά από κάθε ειδική πιθανότατα να αλλάζει και με την άμεση έκδοση των αποτελεσμάτων το ενδιαφέρον θα μένει αμείωτο. Ανακαλύφθηκαν καινούργιες διαδρομές οι οποίες θα προσφέρουν δυνατό συναγωνισμό και με κατάλληλα επιλεγμένη Μέση Ωριαία Ταχύτητα  τα πιο αδύναμα αυτοκίνητα θα έχουν ίσες πιθανότητες με όλους. Το φετινό ράλλυ θα είναι  ένα ράλλυ διάρκειας και αντοχής όπου θα επικρατήσει το πιο καλά προετοιμασμένο και σταθερό πλήρωμα.  Όλα αυτά θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθούν αν δεν είχαμε αρωγούς στην προσπάθεια αυτή, τους υποστηρικτές του 18ου «24 Ώρες Ελλάδα» Endurance Regularity Rally:

RIDLEY: Η Ridley θα προσφέρει από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ανά πλήρωμα του 18ου «24 Ώρες Ελλάδα». H ανδρική σειρά γυαλιών Ridley συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που απηχούν στον απαιτητικό σύγχρονο άντρα. Πέρα από τα εκπληκτικά σχέδια που αποπνέουν μια απέριττη κομψότητα, η οποία καταφέρνει να συνδυάζει την αρρενωπότητα με το εκλεπτυσμένο design, τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των κολεξιόν είναι πραγματικά ιδιαίτερα. Οι φακοί της σειράς είναι αποκλειστικά πολωτικοί για το μέγιστο οπτικό αποτέλεσμα και επιδιώκεται πάντα στην κατασκευή τους η εφαρμογή νέων τεχνολογιών αιχμής. www.primeoptics.gr/index.php/59-ridley/121-ridley

PiuVERDE: Το PiuVERDE restaurant-cafe, βρίσκεται μέσα στο Άλσος του Παπάγου, 10 λεπτά μόνο από το κέντρο της Αθήνας, θα φιλοξενήσει την δεξίωση απονομής του 18ου «24 Ώρες Ελλάδα». Μία ειδυλλιακή τοποθεσία 3000 τ.μ. γεμάτη πεύκα, τεχνητή λίμνη & τρεχούμενα νερά που πραγματικά σε κάνει να ξεφεύγεις από οτιδήποτε έχεις συνηθίσει ως τώρα και να απολαμβάνεις το καφέ ή το φαγητό σου απερίσπαστος & μαγεμένος από το ιδιαίτερο του τοπίου. www.piuverde.com.gr

SP Tableware: Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1959 από τον Σάββα Παπάζογλου με έδρα στην πλατεία Ψυρρή που ήταν τότε η πιάτσα των Υαλεμπόρων. Σήμερα η επιχείρηση στεγάζεται σε σύγχρονες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Νίκαια, συνολικής επιφάνειας 3000τμ. και από το έτος 2000 έχει ξεκινήσει τις εξαγωγές σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.  Η εταιρεία SP tableware υποστηρίζει ως χορηγός και ως συμμετέχων, αγώνες ιστορικών αυτοκινήτων με επιτυχία σημειώνοντας διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. www.sptableware.gr

LeasePlan: H LeasePlan Ελλάς ιδρύθηκε το 2003. Σήμερα, το σύνολο των οχημάτων σε χρονομίσθωση που διαχειρίζεται φθάνει τα 14.000, εξυπηρετώντας περισσότερους από 1.700 πελάτες. Το ανθρώπινο δυναμικό της LeasePlan Ελλάς αποτελείται από 82 εργαζομένους και έχει επιβραβευθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει με υψηλότατο δείκτη στην Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών. www.leaseplan.gr

Maniatis Hotels: Ο Όμιλος Μανιάτης θα καλωσορίσει το 18ο «24 Ώρες Ελλάδα» στην Ορεινή Αρκαδία και ποιο συγκεκριμένα στην ιστορική κωμόπολη των Λαγκαδίων, όπου συναντάμε έναν μοναδικό συνδυασμό παραδοσιακής ατμόσφαιρας και σύγχρονων ανέσεων, κρατώντας τα καλύτερα στοιχεία από τους δύο αυτούς κόσμους. www.maniatis-hotels.gr

Fresh patisserie: Τα Fresh patisserie θα προσφέρουν, στους συμμετέχοντες του 18ου «24 Ώρες Ελλάδα», γεύσεις με τις πιο αγνές πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά και υποκατάστατα. Οι συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες και Γάλλους chef, αλλά και όλες οι νέες τάσεις της παγκόσμιας ζαχαροπλαστικής, είναι στοιχεία που έχουν καθιερώσει το fresh ως το κορυφαίο brand της εγχώριας patisserie. www.freshpatisserie.gr

Επίσης, για τη συνεχή προβολή του 18ου «24 Ώρες Ελλάδα», ευχαριστούμε τους υποστηρικτές επικοινωνίας:
·    4troxoi www.4troxoi.gr
·    Time2rally www.time2rally.gr
·    High octane www.highoctane.gr
·    Automania http://www.channel9.gr
·    SNP NEWS https://www.facebook.com/snpNews-381669765199536/timeline

****************************************************************************************************

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο2
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 18ο «24 Ώρες Ελλάδα» που θα διεξαχθεί στις 17-18 Οκτωβρίου. Φέτος η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 το Σάββατο το πρωί από το λιμάνι της Κορίνθου, και θα περιλαμβάνει διέλευση από την Super Ειδική της Κορίνθου, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους θεατές εντός της ειδικά διαμορφωμένης διαδρομής.
 Ύστερα, οι συμμετέχοντες του 18ου «24 Ώρες Ελλάδα», θα κληθούν να διανύσουν περίπου 750 απαιτητικά χιλιόμετρα και να τερματίσουν πάλι στην Κόρινθο μετά από 24 ώρες.
Η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου «24 Ώρες Ελλάδα» αθλοθέτησε έπαθλο µε την επωνυµία «12 Ώρες Ελλάδα 2015», με κοινή εκκίνηση με αυτήν  του «24 Ώρες Ελλάδα» και τερματισμό τα Λαγκάδια, Αρκαδίας, όπου θα γίνει και η μεγάλη ανασυγκρότηση.
Το 18ο «24 ‘Ωρες Ελλάδα» θα διασχίσει τους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Αχαΐας και  οι συμμετέχοντες θα «ταξιδέψουν» σε Κλένια, Μυκήνες, Κλειτορία, Λίμνη Λάδωνα, Δημητσάνα, Λαγκάδια, Ευρωστίνα κ.α. πάντα σε ζωντανό ρυθμό και με τις γνωστές προδιαγραφές των ράλι του ΣΙΣΑ.
Για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει άμεση έκδοση αποτελεσμάτων μετά το πέρας της κάθε ειδικής και οι χρόνοι τους θα δημοσιεύονται “on line” στην ιστοσελίδα του ΣΙΣΑ.
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι συμμετοχές με μειωμένο παράβολο λήγουν την Δευτέρα 28 Σεπτέμβριου.


*****************************************************************************************

Έπαθλο «12 Ώρες Ελλάδα 2015»


Η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου «24 ‘Ώρες Ελλάδα» προκηρύσσει πρόσθετο έπαθλο με την επωνυμία «12 Ώρες Ελλάδα 2015».
Ισχύουν τα άρθρα του Κανονισμού του 18ου «24 ‘Ώρες Ελλάδα» εκτός από τις παρακάτω προσθήκες:
1. Ως εκκίνηση του 12 Ώρες Ελλάδα λογίζεται η εκκίνηση του 18ου «24 Ώρες Ελλάδα» στην Κόρινθο και τερματισμός ο ΣΕΧ «Λαγκάδια».
2. Το έπαθλο 12 Ώρες Ελλάδα λογίζεται ως ξεχωριστή εκδήλωση & δεν προσμετρά στο πρωτάθλημα ΣΙΣΑ. Η συμμετοχή στην 24ωρη
εκδήλωση αποκλείει τη συμμετοχή στην 12ωρη και αντίστροφα.
3. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να αποστείλουν τη Δήλωση Συμμετοχής τους, μαζί με το Δικαίωμα Συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου ώρα 21:00 στα Γραφεία του ΣΙΣΑ: Λεωφ. Βουλιαγμένης 258 & Αντιόπης 2, Αθήνα 173 43 e-mail: info@sisa.gr Τηλ/fax 210 970 44 57.
4. Το Δικαίωμα Συμμετοχής ορίζεται στα 180 ευρώ για μέλη ΣΙΣΑ και στα 200 ευρώ για τα μη μέλη. Επίσης ορίζεται μειωμένο
παράβολο για δηλώσεις & εξοφλήσεις έως 28/9/2015 στα 140 ευρώ για μέλη ΣΙΣΑ και στα 160 ευρώ για τα μη μέλη.
5. Το Δικαίωμα Συμμετοχής περιλαμβάνει:
1. Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης.
2. Ασφάλιση προς τρίτους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που εγγεγραμμένος αποφασίσει, μετά την λήξη των εγγραφών, να μην συμμετάσχει στην εκδήλωση και εφ’ όσον ειδοποιήσει την Οργανωτική Επιτροπή μέχρι την ημέρα λήξης δηλώσεων συμμετοχής, θα δικαιούται την επιστροφή του μισού ποσού του Δικαιώματος της συμμετοχής. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων.
6. Σε περίπτωση που εκκινήσουν έως πέντε συμμετέχοντες τότε κύπελλο θα απονέμεται μόνο στον πρώτο νικητή. Σε περίπτωση που
εκκινήσουν 6 και άνω, τότε κύπελλα θα απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές του επάθλου 12 Ώρες Ελλάδα.

*****************************************************************************************************

18ο "24 Ώρες Ελλάδα"
17 & 18 Οκτωβρίου 2015
Πελοπόννησος

Το «24 Ώρες Ελλάδα» διοργανώνεται για 18η συνεχόμενη χρονιά από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (ΣΙΣΑ) και είναι το πιο απαιτητικό Endurance Regularity στην Ευρώπη, καθώς είναι το μοναδικό που διαρκεί 24 συνεχείς ώρες. Φέτος η εκκίνηση θα γίνει στην Κόρινθο στις 17 Οκτωβρίου και οι συμμετέχοντες θα κληθούν να διανύσουν περίπου 750 απαιτητικά χιλιόμετρα και να τερματίσουν πάλι στην Κόρινθο μετά από 24 ώρες.

Το 18ο "24 ‘Ωρες Ελλάδα" θα διασχίσει τους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Αχαΐας σε δρόμους που έχουν γράψει ιστορία σε ελληνικούς και διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου, αλλά και σε νέες απάτητες και άγνωστες για το ευρύ κοινό διαδρομές. Στα συστατικά ενός σκληροπυρηνικού endurance regularity rally περιλαμβάνεται πλοήγηση με συνεχόμενες δοκιμασίες ακριβείας, οι οποίες θα προσφέρουν μοναδικές στιγμές οδήγησης μέσα από όμορφα φυσικά τοπία και θα κρατήσουν στο ζενίθ την αδρεναλίνη των συμμετεχόντων που θα προσπαθούν να διατηρήσουν το απόλυτο “μηδέν” στις ποινές χρόνου των ειδικών διαδρομών ακριβείας.

Το 18ο "24 Ώρες Ελλάδα" 2015 είναι σχεδιασμένο με τις γνωστές προδιαγραφές των ράλι του ΣΙΣΑ, με ζωντανό ρυθμό από σταθμούς ανασυγκρότησης σε  σταθμούς ελέγχου χρόνου, με πολλές & απαιτητικές ειδικές διαδρομές, πάντα όμως με πρωταρχικό γνώμονα την ασφάλεια  των πληρωμάτων και τον σεβασμό στο κλασσικό αυτοκίνητο. Στη διαδρομή θα υπάρχουν περισσότερα από 50 σημεία χρονομέτρησης, τα οποία θα αποδώσουν πάνω από 30 Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας, που σε συνδυασμό με την δύσκολη πλοήγηση θα δημιουργήσουν συνθήκες συναγωνισμού για μία δίκαιη μάχη σε αυτό το μοναδικό 24ωρο regularity rally. Φέτος η ικανότητα των πληρωμάτων θα δοκιμαστεί περισσότερο από ποτέ, διότι το πλήθος των  Ειδικών θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στην ιστορία του θεσμού!

Ο ΣΙΣΑ και η Οργανωτική Επιτροπή δίνουν την υπόσχεση για ένα ακόμα επιτυχημένο «24 Ώρες Ελλάδα». Σύντομα θα ακολουθήσουν δελτία τύπου με τον κανονισμό και περισσότερες πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι για. την περιπέτεια της χρονιάς!!!

/ Αρχική / Νέα & Ανακοινώσεις

Σχετικά αρχεία που μπορείτε να κατεβάσετε

© 2015, sisa.gr
FNGNET Logo