Drive in κοπή πίτας 18/4 12:00 Βούλα.

Μπορεί να πλησιάζει Μάιος αλλά τώρα που άρχισαν να χαλαρώνουν οι μετακινήσεις, θα βρεθούμε την Κυριακή 18/4 στις 12 μπροστά από το Δημαρχείο της Βούλας για να κόψουμε την πίτα του ΣΙΣΑ. Η συνάντηση θα είναι στατική με αυστηρά μέτρα ασφαλείας, μάσκες και τήρηση αποστάσεων.

Με την ευκαιρία θα δώσουμε τα κύπελα του Πρωταθλήματος και των Επάθλων ΣΙΣΑ 2020 σε όσους έρθουν να τα παραλάβουν. ΔΕΝ θα γίνει επίσημη απονομή παρα μόνο παράδοση των επάθλων. Τα έπαθλα αυτών που δεν θα μπορέσουν
να προσέλθουν την Κυρακή, θα φυλαχτούν στα γραφεία του ΣΙΣΑ.

Θα κοπεί από τα μέλη του ΔΣ συμβολικά μία μικρή πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα δίνουμε ανέπαφα από ένα συσκευασμένο κομάτι σε κάθε διερχόμενο αυτοκίνητο με σύστημα drive through. Για να φροντίσουμε να υπάρχει επάρκεια από κομάτια πίτας, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε είτε μέσω απάντησης σε αυτήν την ανάρτηση ή τηλεφωνικά την Πέμπτη 15/4 6-8μμ στον ΣΙΣΑ 2109704457 (όχι προσωπικά μηνύματα κλπ).

Παρακαλούμε τα μέλη μας και οι φίλοι μας να φερθούν με σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση και να τηρηθούν ΟΛΑ τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας Covid 19. Σκοπός είναι να κινήσουμε τα αυτοκίνητα μας και να δούμε για λίγο τους φίλους μας μετά από τόσους μήνες. Παρακαλούμε όσους ανήκετε σε ευπαθείς ομάδες να αποφύγετε τη μετακίνηση και θα χαρούμε να σας δούμε σε επόμενο χρόνο.

Επειδή δεν πρόκειται για επίσημη εκδήλωση παρά για μία σύντομη ανεπίσημη βόλτα, δεν θα ζητηθεί άδεια τέλεσης. Τα αυτοκίνητα με ιστορικές πινακίδες μπορούν να κινηθούν εντός Αττικής βάσει της ισχύουσας ΚΥΑ και με SMS 6.