Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων διοργανώνει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το «ΣΙΣΑ Grand Prix», που παραδοσιακά είναι η τελευταία εκδήλωση της χρονιάς και θα κρίνει το αμφίρροπο Πρωτάθλημα ΣΙΣΑ. Μετά τις επιτυχίες των δύο περασμένων ετών η εκδήλωση θα διεξαχθεί ξανά στο χώρο στάθμευσης του Beach Volley των ολυμπιακών εγκαταστάσεων Καλλιθέας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως και το 1986 (κατηγορία “Historic”) και αυτοκίνητα από το 1987 έως και το 1996 (κατηγορία Potentially Historic-“Youngtimer”). Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν να διαγωνισθούν είτε στην κατηγορία Super Classic(με ανώτατη μέσω ωριαία ταχύτητα έως 50 χλμ) ή στην κατηγορία Regularity Classic(με ΜΩΤ έως 40 χλμ). Δικαίωμα συγκομιδής βαθμών για το πρωτάθλημα έχουν οι συμμετέχοντες και των δύο κατηγοριών, απαγορεύεται όμως η ταυτόχρονη συμμετοχή και στις δύο κατηγορίες. Φέτος ο ΣΙΣΑ προσφέρει και την δυνατότητα της ομαδικής βαθμολόγησης, θέλοντας να ξυπνήσει μνήμες από τα θρυλικά “ΣΙΣΑ 24 Lap” του παρελθόντος.

Εντός του χώρου θα έχει διαμορφωθεί μία ειδική διαδρομή ακριβείας μήκους περίπου 1100 μέτρων, τύπου Rally Sprint Regularity, στην οποία θα διαγωνισθούν τα πληρώματα 3 φορές. Η τελική μορφή της εκδήλωσης αποτυπώνεται στον Ειδικό Κανονισμό. Οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν πανοραμικά από ασφαλή θέση και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 70€ ανά αυτοκίνητο για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη ΣΙΣΑ και στα 80€ για τους λοιπούς συμμετέχοντες. Στο παράβολο συμπεριλαμβάνεται συμμετοχή στα έξοδα οργάνωσης, πολλά δώρα από τους υποστηρικτές του αγώνα και συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Οδηγών – Συνοδηγών ΣΙΣΑ, με συντελεστή 1.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/12/2016

09:00-09:30 Συγκέντρωση, Διοικητικός Έλεγχος & Ενημέρωση Συμμετεχόντων

09:30-09:50 Ελεύθερα δοκιμαστικά

10:00-11:30 1ο σκέλος

11:30-13:00 2ο σκέλος

13:00-14:30 3ο σκέλος

15:00 Έκδοση αποτελεσμάτων

15:30 Απονομή επάθλων

Ο σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών για την καλύτερη ροή του προγράμματος. Ο ειδικός κανονισμός και η αίτηση συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.sisa.gr

Υποστηρικτές του ΣΙΣΑ Grand Prix 2016 είναι οι AVIS, LUKOIL, Ridley, Classic Garage & SP Tableware. Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι Auto Classic, Time2rally, SNP & Automania TV.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ