Φόρτωση Εκδηλώσεις

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΣΙΣΑ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσει την εκδήλωση «ΣΙΣΑ Grand Prix 24 Lap 2012» που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 25/11/2012.

Ο ΣΙΣΑ όπως όφειλε, ζήτησε έγκαιρα από την ΕΟ.ΦΙΛΠΑ άδεια τέλεσης της εκδήλωσης, η οποία με τη σειρά της εισηγήθηκε την αδειοδότηση της από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Δυστυχώς η  ΓΑΔΑ απέρριψε το αίτημα αυτό, διότι το Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων στερείται Αδείας Λειτουργίας.

Επειδή το ήθος και η ιστορία του συλλόγου δεν μας επιτρέπουν να εκτελέσουμε εκδήλωση που δεν πληρεί το γράμμα του νόμου & τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και επίσης εγκυμονεί κίνδυνο διακοπής που θα ζημίωνε οικονομικά τους συμμετέχοντες, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε την εκδήλωση και να μην την ξανασυμπεριλάβουμε στο ετήσιο πρόγραμμα του 2013, έως το Αυτοκινητοδρόμιο λάβει την απαιτούμενη άδεια.

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να προσέλθουν τη Δευτέρα 26/11 απο 19:30 έως 21:30 από το εντευκτήριο του ΣΙΣΑ ή να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία, ώστε να τους επιστρεφεί το παράβολο συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στις 2/12 στην Ανάβαση Ριτσώνας Regularity Hillclimb που διοργανώνει η φίλη λέσχη ΑΛΑ με την υποστήριξη του ΣΙΣΑ, συμψηφίζοντας το ίδιο ποσό που κατέβαλαν για την αναβληθείσα εκδήλωση.
Σας περιμένουμε όλους στη Ριτσώνα.

Αθήνα, 24/11/2012.
Το ΔΣ του ΣΙΣΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Share This Post, Choose Your Platform!