Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο ΣΙΣΑ διοργανώνει την Κυριακή 10 Απριλίου 2011, υπό την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας, την 6η Ιστορική Ανάβαση Νίκαιας, έναν χωμάτινο αγώνα ακριβείας για ιστορικά αυτοκίνητα.

Πώς θα φτάσετε

Η ιδιαιτερότητα της 6ης Ανάβασης Νίκαιας είναι ότι πρόκειται για έναν αγώνα τύπου Sporting – Regularity Hill Climb που διοργανώνεται πιλοτικά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και οι αγωνιζόμενοι που συμμετέχουν θα τρέχουν με συγκεκριμένη ΜΩΤ που θα τους δοθεί από τον οργανωτή, ενώ κατά μήκος της διαδρομής ενδέχεται να υπάρχουν ενδιάμεσοι χρονομέτρες που θα τους χρονομετρούν.

Η εκδήλωση θα γίνει στο λόφο ΔΑΚΑΝ Νεάπολη Νίκαιας όπου τις πέντε προηγούμενες χρονιές έχουν διασκεδάσει οι συμμετέχοντες και έχουν θαυμάσει οι θεατές αυτοκίνητα θρύλους περασμένων δεκαετιών να διαγωνίζονται σε φυσικό περιβάλλον μιας και ο αγώνας έχει καθιερωθεί σε ένα μικρό RALLY LEGEND SHOW εντός Αθηνών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής μέχρι 1985 που είναι εφοδιασμένα με κλωβό ή τοξύλιο ασφαλείας και διαθέτουν πιστοποιητικό καταχώρησης FIA ή FIVA. Το παράβολο ορίζεται στα 50 € για ταμειακώς ενήμερα μέλη ΣΙΣΑ & 60 € για τους λοιπούς.

Το παράβολο μπορεί να κατατεθεί στον Λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς 5036-000475-265 (δικαιούχος Μανιάτης Ηλίας – Ταμίας ΣΙΣΑ).

Υποστηρικτές του αγώνα είναι οι COSMOTE, SP TABLEWARE, WORK KARLIS.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

 

AITHSH_SYMMETOXHS_NIKAIA_2011

GENERAL_CLASSIFICATION_NIKAIA_20111

GROUP_CLASSIFICATION_NIKAIA_20111

KANONISMOS_NIKAIA_2011

NIKAIA_2011_START_LIST

PRESS_RELEASE_NIKAIA_2011

RESULTS_ΝΙΚΑΙΑ_20111