Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

PEUGEOT-ΠΟΡΕΙΑ ET LES AMIS
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΒΟΥΛΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
7/2/2016 – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ο ΣΙΣΑ ξεκινά το 2016 με την  “ Peugeot-Πορεία et les amis” μια εκδήλωση που απευθύνεται στα κλασσικά Peugeot και στους φίλους τους, σε Γαλλικά οχήματα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα πιστοποιημένα κλασσικά Peugeot, τα γαλλικά ιστορικά αυτοκίνητα, καθώς και τα γαλλικά young timer (κατασκευής 1987-1996).

Τα αυτοκίνητα θα παραταχθούν στον χώρο του parking της πλατείας Βουλιαγμένης στις 10:00 αφού δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην γραμματεία. Εκεί θα παραλάβουν την ειδική αναμνηστική πινακίδα, το συλλεκτικό σμάλτο αυτοκόλλητο, το συλλεκτικό μπρελόκ διπλής όψεως της συνάντησης, καθώς και  δύο κουπόνια ανά πλήρωμα που αντιστοιχούν σε γαλλικό καφέ.

Σε όλη την πλατεία θα αντηχεί γαλλική μουσική (τραγούδια εποχής) από την εταιρία
«CRASH SOUND» με Dj τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.

Στις 12:30 θα γίνει απονομή αναμνηστικών πλακετών προς τον Δήμαρχο, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΑΠΠΑ.

Στις 13:00 με την βοήθεια της Τροχαίας θα γίνει η έξοδος των οχημάτων από την πλατεία με κατεύθυνση προς Σούνιο, μια μικρή αυτοκινητοδρομία 25χλμ η οποία θα καταλήξει προαιρετικά για φαγητό στην Ταβέρνα «ΜΥΘΟΣ» στην Ανάβυσσο με προνομιακή τιμή τα 10€ ανά άτομο (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά). Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων παρακαλείται να δηλωθεί η συμμετοχή για γεύμα στην αρχή της εκδήλωσης στην γραμματεία.

Η έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής ξεκινά στις 10:00 και το κόστος της εκδήλωσης ανέρχεται στα 25€ (1 αυτοκίνητο + 2 άτομα).

Περαιτέρω πληροφορίες στο εντευκτήριο του ΣΙΣΑ ή στο 6934 500500 (ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ).

Ευχόμαστε όλοι οι φίλοι των Γαλλικών Οχημάτων να παρευρεθούν σε αυτή την ιστορική συνάντηση.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης