Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο ΣΙΣΑ διοργανώνει με την άδεια της ΕΟ.ΦΙΛΠΑ την Κυριακή 9 Μαρτίου την Ανοιξιάτικη Βόλτα, μία εκδήλωση περιηγητικού χαρακτήρα.
Η Ανοιξιάτικη Βόλτα συνέπεσε με την Ανάβαση Ριτσώνας και αποφασίστηκε να δώσουμε την ευκαιρία στα μέλη μας να παρακολουθήσουν από κοντά την πιό φημισμένη Ανάβαση στην Ελλάδα. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη & δωρεάν, αρκεί τα αυτοκίνητα να διαθέτουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο εν ισχύ και να διαθέτουν πιστοποιητικά αυθεντικότητας FIVA ή FIA.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΙΣΑ θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεμουδιάσουν τα κλασσικά τους αυτοκίνήτα, χωρίς κανενα «αγωνιστικό» άγχος, παρακολουθώντας παράλληλα την προσπάθεια φίλων με ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα στην Ανάβαση Ριτσώνας.
Θα υπάρξουν 2 συγκεντρώσεις στο Cafe Racer στη Νέα Ερυθραία (Χαριλάου Τρικούπη 174) και θα γίνουν 2 μεταβάσεις προς τη Ριτσώνα.
Η 1η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 08:30 και στις 09:00 θα αναχωρήσουν όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το 1ο σκέλους.
Η 2η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 10:00 και στις 10:30 θα αναχωρήσουν όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το 2ο σκέλους.

Ο ΣΙΣΑ ευχαριστεί τις διοργανώτριες λέσχες της φετεινής Ανάβασης Ριτσώνας, START LINE & ΑΣΜΑ για το ενδιαφέρον τους και για τη διάθεση του χώρου στάθμευσης για τα κλασσικά μας αυτοκίνητα.

Το σημείο συνάντησης λίγο πριν τη Ριτσώνα με τους φίλους απο Εύβοια & Βοιωτία

 

 

1η συνάντηση σε αυτό το σημείο περίπου 10:15
2η συνάντηση σε αυτό το σημείο περίπου 12:15